Prijavi se na STUDENT BUDDY program

Veleučilište u Bjelovaru pokrenulo je STUDENT BUDDY program čija je svrha pomoć stranim studentima koji su došli na razmjenu na Veleučilište u Bjelovar kako bi se brzo uklopili u  društvenu i akademsku mrežu od prvog dana.

 

Student Buddy:

pomaže stranom studentu da pronađe put do/od smještaja do fakulteta, dvorana i laboratorija, studentskog restorana, nastavne baze i dr.
pomaže stranom studentu u rješavanju formalno-administrativnih zahtjeva programa mobilnosti (prijava, odjava, banka, porezna uprava i dr.)
upoznaje stranog studenta s pravilima Veleučilišta u Bjelovaru, izvorima informacija i organizacijom općenito,
organizira obilazak grada, okolice, kulturnih, sportskih i drugih događanja
pomaže stranom studentu da se upozna s kolegama, uključuje ga u prikladne aktivnosti Studentskog zbora i sl.

 

Prijava

Zainteresirani studenti mogu se prijaviti tako da ispunjeni obrazac pošalju na szbor@vub.hr.

Poziv za prijavu otvoren je 8 dana. Prednost imaju studenti viših godina koji dobro vladaju engleskim jezikom u govoru i pismu.

Odluku o izboru studenata uključenih u program STUDENT BUDDY donosi Povjerenstvo za međunarodnu suradnju na prijedlog Studentskog zbora.

I još....

Odabrani Student Buddy imaju pravo na troškove u iznosu do 250,00 kn mjesečno za podmirivanje troškova društvenih aktivnosti stranog studenta i buddya  tijekom trajanja mobilnosti dolaznog studenta. Troškovi se priznaju temeljem podnesenog izvješća o troškovima koji uključuju kratko obrazloženja nastalog troška i original računa nastalih troškova (ulaznice za događanja, prijevozne karte i sl.)

  Preuzmite dokument

Obrazac za prijavu   (15.21 KB)
 
  Studentski zbor - Događaji - Sve